Werken tijdens corona-maatregelen

Werken tijdens corona-maatregelen

Tijdens de wereldwijde coronacrisis is het ons toegestaan om buitenshuis bouwactiviteiten uit te voeren, mits inachtneming van de social distancing maatregelen. Dit geldt ook voor werken binnenshuis in niet-bewoonde gebouwen en woningen of leegstaande appartementen. Voor elke situatie worden de mogelijkheden bekeken of we de noodzakelijke bescherming kunnen aanhouden, anders zullen we de werken uitstellen.

We vragen u om begrip op te brengen voor deze uitzonderlijke situatie.

Voor herstellingen binnenshuis is hoogdringendheid met betrekking tot veiligheid, welzijn, hygiëne en ICT-infrastructuur een strikte vereiste, alleen dan kunnen ze doorgaan.

Onderhoudsnazichten bij de klant thuis die niet wettelijk verplicht zijn worden als niet dringend beschouwd en mogen dus niet doorgaan.

Vaak kunnen we ook telefonisch bijstand verlenen.

Voor vragen en offertes : 0477253660 of info@torremoerman.be

Blog AuthorTorre Moerman
Zaakvoerder

Torre Moerman startte in 1997 als zelfstandige elektricien en schoolde zich als een van de eersten bij in domotica. Later behaalde hij in avondschool de diploma’s van schrijnwerker, loodgieter, sanitair installateur, verwarmingsinstallateur en brandertechnicus. Hij staat zelf ook nog regelmatig op de werkvloer.

Nieuwsberichten

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en prijzen

Footer