Bedrijf

ZaakvoerderTorre Moerman

Torre Moerman

Torre Moerman startte in 1997 als zelfstandige elektricien en schoolde zich als een van de eersten bij in domotica. Later behaalde hij in avondschool de diploma’s van schrijnwerker, loodgieter, sanitair installateur, verwarmingsinstallateur en brandertechnicus. Hij staat zelf ook nog regelmatig op de werkvloer.

Het personeel heeft een technische scholing en wordt opgeleid in het bedrijf. Wij staan dus zelf in voor plaatsing en dienst na verkoop!

Waarom nog twijfelen?

Ook achteraf blijven we uw contactpersoon en kan u op onze professionele hulp rekenen.

Wist u trouwens dat u door het vervangen van een oude ketel (bv. 10 jaar oud) tot 50% kunt besparen op uw stookkosten?
Wij hebben verschillende klanten die dit kunnen bevestigen.

Contacteer ons snel!

Meer info over het bedrijf

1997

oprichting eenmanszaak Torre Moerman, voornamelijk installatie van elektriciteit in woningen en kleine bedrijven

1997-2001

Torre Moerman volgt opleidingen domotica, schrijnwerker, sanitair installateur, installateur centrale verwarming en brandertechnicus, waardoor het mogelijk wordt om de activiteiten uit te breiden

2002

eerste werknemer in dienst

2005

oprichting BVBA Torre Moerman

2007

groeiende vraag naar zonnepanelen en zonneboilers, de firma legt zich als een van de eersten toe op deze energiebesparende technieken

2008-2011

topjaren wat betreft de installaties van zonnepanelen , tot 6 werknemers in dienst

2011

door het afschaffen van de subsidies voor zonnepanelen stort de markt in elkaar. BVBA Torre Moerman blijft overeind omdat de andere installatietechnieken steeds een belangrijk deel van de activiteiten gebleven waren

2012

oprichting BVBA Torre Moerman Technieken, de werkende vennootschap, als dochteronderneming van BVBA Torre Moerman waarin het vastgoed beheerd wordt

2014

we vieren onze trouwe werknemers David Vander Vennet (10 jaar) en Astrid Berth (5 jaar)!

2015

samenwerking met Dutry. We worden verdeler van Hoxter inbouwhaarden, Paterno pelletkachels, DAN SKAN en Lohberger houtkachels allen met optie tot ondersteuning van centrale verwarming en sanitair warm water. We openen in het najaar een toonzaal in Volpenswege 56A, Sleidinge.

2018

Zoon Lucas Moerman behaalt zijn diploma T.S.O. Elektrische installatietechnieken in Don Bosco Sint-Denijs-Westrem en wij bieden hem graag een job aan in ons bedrijf.

Omdat wij ook heel vaak sanitaire en verwarmingsinstallaties plaatsen krijgt hij in ons bedrijf een opleiding tot sanitair installateur en monteur van centrale verwarming.

2019

Zoon Lucas volgt met veel interesse de opleidingen tot technicus gasvormige brandstoffen (G I en G II) , technicus inzake vloeibare brandstof en behaalt deze 3 certificaten tot bekwaamheid en nadien ook de attesten CERGA-professionele gasinstallateur en koeltechnieker.

Het plaatsen van videofoon en netwerken wordt steeds belangrijker en ook hiervoor nam hij deel aan een bijscholing.

Op die manier is hij een welkome en perfect geschoolde aanwinst in ons bedrijf en zijn we nog beter klaar voor de toekomst.

We bieden u een goede prijs-kwaliteit-verhouding!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en prijzen

Footer